27 ارديبهشت 1396 - 09:48
در گفتگو با ایبِنا اعلام شد؛

صادرات کالا ساعتی می‌شود/ تجهیز گمرکات به کارشناسان ویژه

رییس کل گمرک ایران با اعلام اینکه گمرکات کشور به کارشناسان متخصص و خُبره مجهز خواهند شد، گفت: زمان صدور کالا از یکروز به ساعتی کاهش می‌یابد.
کد خبر : ۳۹۱۷۸
صادرات کالا ساعتی می‌شود/ تجهیز گمرکات به کارشناسان ویژه

مسعود کرباسیان در گفتگو با خبرنگار ایبِنا از تجهیز گمرکات کشور به دستگاه های ایکس ری پُرسرعت خبر داد و گفت: این موضوع مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده و اولین دستگاه آن وارد کشور شد.


رییس کل گمرک ایران درباره احتمال ایجاد گمرکات جدید و یا گمرک تخصصی در کشور اظهارداشت: عملا با فعالیت سامانه جامع نیاز به ایجاد چنین فضاهایی منتفی است.


کرباسیان افزود: از این طریق وقتی کالایی بخواهد وارد کشور شود دیگر بررسی آن توسط فرد متخصص صورت می‌گیرد و به مکان فیزیکی گمرک مربوط نیست.


این مقام مسئول در گمرک ایران بیان کرد: از نظر تخصصی نیز تلاش خواهیم کرد تا گمرکات کشور به افراد و کارشناسان تخصصی مجهز شوند. در زمینه صادرات هم کاری که در دست انجام است اینکه کارشناسی و ارزیابی یکی شود و در مقصد صدور کارها نهایی شوند و زمان صادرات کالا را نیز از یکروز به ساعت کاهش بدهیم.

ارسال‌ نظر